Ergopakketten

Opleidingen

Kantoorinrichting

Partner van de…

bouw
productie
industrie
schoonmaak
LOGISTIEK
zorg

Osteopaat Vlaanderen logo

AI-Ergosensoren

Wat als we niets aan het toeval overlieten? Wat als we 100% accurate bewegingsanalyses konden maken op de werkvloer? Wat als we data combineerden met ergonomie om tot revolutionaire inzichten te komen? Well, here we are today.

Maximaal rendement dankzij data van 100% accurate ergosensoren.

Ontdek hoe wij ergosensoren inzetten tijdens onze ergotrajecten voor bedrijven om accurate bewegingsanalyses uit te voeren.

3
'
'
'

Bevestigen op kleding

Bewegingen meten

Sensibiliseren met trillingen

Real-time data

Met real-time data gaan wij om de slag om bewegingsanalyses uit te voeren. We brengen de flow van medewerkers volledig in kaart. Waar zitten de grootste movement leaks? Welke bewegingen hebben het grootste risico op lichaamsklachten? In een compleet rapport briefen we welke aanpak er exact nodig is om uitval door nek-, rug- en schouderklachten significant te verlagen… en voeren we onze aanbevelingen graag uit tot in de diepste kern van het bedrijf.

Gegarandeerd resultaat

Ergonomie draait om het welzijn van medewerkers, maar ook om cijfers en bedrijfsresultaten. Minder uitval en een hogere productiviteit op de werkvloer? Dat zorgt voor een significante verlaging van de kosten door ziekte en uitval van medewerkers. Wanneer we een ergotraject doorlopen, stellen we duidelijke doelen. Onze methodiek is zo sterk, dat we gegarandeerd resultaten neerzetten.

Individuele opvolging

Bij Ergo Support baseren we ons op cijfers.  De methodiek met ergosensoren levert heel wat data op, die we nadien inzetten om ergonomische technieken te implementeren op de werkvloer.

Gegarandeerde resultaten dankzij accurate ergosensoren?