Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue
Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue

Fysieke Sectoren

Wij voorzien voor u een unieke aanpak!

Bedrijven kampen nog steeds met erg veel lichamelijke klachten. Het ziekteverzuim loopt vaak erg hoog op. De oorzaak is simpel, fysieke overbelasting. Zij het door langdurig zitten of door het leveren van fysieke arbeid, vroeg of laat krijgen vele medewerkers te maken met lichamelijke klachten.

Rugpijn, nekpijn, schouderpijn, pijn aan de polsen, pijn aan de ellebogen of zelf hoofdpijn na een dag werken. Ergo Support wil namelijk de oorzaak van deze klachten aanpakken om een resultaat op lange termijn te garanderen. Met een unieke en oplossingsgerichte aanpak zetten we in op medewerkers, aangepast werkmaterieel, tools en de werkomgeving. Vanuit deze holistische visie maakt Ergo Support het verschil om fysieke klachten tijdens het werk preventief te voorkomen.

Denk aan onder andere: nieuwe medewerkers die alsmaar vroeger klachten ontwikkelen en 45-plussers die aangepast werk nodig hebben omdat hun lichaam het niet meer toelaat.

Ons doel van deze aanpak is om voor bedrijven dé oplossing te bieden als het op ergonomie aankomt, een constructief beleid uitbouwen om ergonomie laten leven binnen een bedrijfscultuur. Ons aanbod aan diensten adviseren we om als één totaalconcept te implementeren in uw bedrijf maar zijn ook afzonderlijk mogelijk.

Rugklachten voorkomen of verhelpen op het werk? Een werkpostanalyse? Ergonomische optimalisatie van de werkzaamheden? Ergonomische oplossingen, hulpmiddelen en tools? Ergo Support heeft de oplossing!

Fase 1 - Analyse

Verschillende werkzaamheden worden geobserveerd, er wordt beeldmateriaal genomen en eventueel kunnen gestandaardiseerde testen worden afgenomen.
Lees meer
Bedrijven-Analyse

Fase 2 - Aanpassingsplan / voorstel

Een concreet plan van aanpak waarbij medewerkers, materiaal/gereedschap en omkadering worden betrokken.
Lees meer
Bedrijven-Voorstel

Fase 3 - Opleiding / Workshop / Implementatie

Opleidingen, workshops en trainingen vormen een belangrijk onderdeel.
Lees meer
Bedrijven-Opleiding

Fase 4 - Implementatie

Doorslaggevend om resultaat op lange termijn te behalen worden (interne) trainingscoaches opgeleid...
Lees meer
Bedrijven-Training

Fase 5 - Na service

Een evaluatie en opvolgingsplan legt de basis voor een verandering van een werksfeer/cultuur die er heerst.
Lees meer
Bedrijven-NaService

Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte!

Offerte aanvragen

ERGO SUPPORT

We've got your back

Robert Verbekelaan 33
9190 Kemzeke
+32474/05.09.10
BTW BE 0783.751.684