Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue
Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue

Kantoren - Zittend werk

Ergo Office Support

Dit nieuwe concept projecteert de innovatieve visie van Ergo Support binnen uw kantoor. Het Ergo Office Support concept bestaat uit verschillende elementen die deel uit maken van een ergonomisch en werkbaar kantoor. Een omgeving waar medewerkers klachtvrij, duurzaam en efficiënt kunnen werken. Binnen dit concept worden de medewerkers, de werkplaats en de werkomgeving holistisch als één geheel gezien. De medewerkers verkrijgen daarbij een workshop/opleiding en advies op maat. De werkplaats wordt dynamisch ingericht met de juiste kantooroplossingen, een aangepast bureau en ergonomisch zitmeubilair (ook voor medewerkers met specifieke klachten). De werkomgeving wordt naar noden en bezettingsgraad afgestemd, denk hierbij aan concentratiezones binnen uw kantoor, creatieve vergaderruimtes, bureaufietsen en zoveel meer. Deze totaalaanpak resulteert in succesvolle kantoren en medewerkers.

Werkplaatsaanpassing

Om een objectief beeld te vormen van de huidige werkplaatsen zal Ergo Support de werkplaatsen individueel gaan bekijken en maakt een voorstel naar een optimale werkplaatsaanpassing. Hierbij wordt rekening gehouden met aanwezige lichamelijke klachten en de mogelijkheden binnen het kantoor.
Lees meer

Opleidingen

Fysieke klachten kunnen vermeden worden door inzicht en kennis. Om een werkplaats zo stimulerend mogelijk op te stellen, is het nodig om even terug te gaan naar de kennis van de rug zelf. Hoe werkt onze rug en wat zijn de risico’s tijdens kantoorwerk. Waarom is langdurig zitten zo slecht voor onze rug en hoe ontstaan hierdoor heel veel fysieke klachten?
Lees meer
Opleidingen

Telewerk

Naast het werken op kantoor is telewerk de dag van vandaag niet meer weg te denken en daardoor opgenomen binnen dit concept. Het creëren van een draagvlak, advies en ondersteuning voor de thuiswerkende medewerkers is daarbij erg belangrijk.
Lees meer
Telewerk

Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte!

Offerte aanvragen

ERGO SUPPORT

We've got your back

Robert Verbekelaan 33
9190 Kemzeke
+32474/05.09.10
BTW BE 0783.751.684