Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue
Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue

Particulieren

Particulieren

Ergo Support onderscheidt zich door uniek te zijn in totaalconcepten. Oplossingsgericht en op maat wordt een totaalconcept uitgerold en worden alle stappen ondernomen om het gewenste resultaat te bekomen.

Waar velen stoppen bij het analyseren, gaan wij verder met passende oplossingen op maat te implementeren om een resultaat op lange termijn te bekomen. Mens, werkmateriaal en werkplaats/werkomgeving worden als zo één allesomvattend geheel.

Telewerk

Dat telewerken steeds meer zal worden aangemoedigd door werkgevers is geen geheim meer. Ergo Support biedt u de nodige ondersteuning hoe u thuis ook ergonomisch kan werken op een verantwoorde en gezonde manier. Op die manier helpt u klachten te voorkomen en of kan u klachten verhelpen.
Lees meer
Particulier-Telewerk

Rugacademy

Ergo Support en 4 plus stellen u voor: de Rug Academy een multidisciplinaire aanpak met de nieuwste tendensen en oefenmethodes om uw rugklachten te verhelpen. Met de rug academy passen we de nieuwste methodieken en inzichten om u op een andere manier te laten omgaan met uw lichaam.
Lees meer
Particulier-Rugacademy

Advies op maat

Wij bieden u de nodige ondersteuning op maat om duurzaam, efficiënt en vooral klachtvrij te werken hobby’s uit te voeren en uw taken van het dagelijks leven in rugvriendelijke banen te leiden.
Lees meer
Particulier-Advies

Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte!

Offerte aanvragen

ERGO SUPPORT

We've got your back

Robert Verbekelaan 33
9190 Kemzeke
+32474/05.09.10
BTW BE 0783.751.684