Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue
Logo-Ergo-Support-Horizontal-Blue

Rug-Academy

Ergo Support en 4 plus stellen u voor: de Rug Academy een multidisciplinaire aanpak met de nieuwste tendensen en oefenmethodes om uw rugklachten te verhelpen. Met de rug academy passen we de nieuwste methodieken en inzichten om u op een andere manier te laten omgaan met uw lichaam.

Deze inspirerende en praktische aanpak geeft deelnemers inzicht, kennis, praktische tips & tricks en een concreet oefenschema op maat dat u de oplossing geeft om uw rugklachten aan te pakken.

Het 4 weken durende basis programma bevat ook 1 advies sessie op maat waarbij er één op één concrete handvaten worden aangebracht voor situaties door u aangegeven.

Wat mag je verwachten?

Hoe zit mijn rug in elkaar? (een korte, begrijpelijke theoretische blik op je ruggengraat en bekken)
Wat kan ik doen? (praktische tips voor alle situaties, voor elk moment van de dag)
Let’s practice (van basis- tot gevorderde oefeningen onder begeleiding van gediplomeerde ergo- en kinesitherapeuten)
Multidisciplinaire aanpak van 8 weken waarin je wordt begeleid door een team van ergotherapeuten, kinesitherapeuten en osteopathie.
Praktijkgerichte aanpak die concrete handvaten geeft om een resultaat te bekomen op lange termijn. Uniek aanbod vol inspirerende tips en inzichten waarbij u de touwtjes in eigen handen krijgt om uw rugklacht doelgericht aan te pakken. Tijdens een individuele sessie die is inbegrepen in het pakket krijg je tips, tricks en inzichten omtrent uw persoonlijke vragen waar u mee zit, zelf met betrekking tot uw persoonlijke werksituatie.

Voor de eerste 4 sessies onder begeleiding van de ergo’s betaal je €80 (inclusief handdoek). Dit bedrag betaal je bij inschrijving.

Kies de gewenste startdatum in het overzicht en vul je gegevens in. Na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je via email een vragenlijst. Deze vragenlijst neem je mee naar de eerste sessie.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte!

Offerte aanvragen

ERGO SUPPORT

We've got your back

Robert Verbekelaan 33
9190 Kemzeke
+32474/05.09.10
BTW BE 0783.751.684