Ergopakketten

Opleidingen

Kantoorinrichting

Partner van de…

bouw
productie
industrie
schoonmaak
LOGISTIEK
zorg

Osteopaat Vlaanderen logo

Op maat van op de groep én het individu

Ergonomische  kantoorinrichting

Bewust bezig zijn met ergonomie kan best een uitdaging zijn voor kantoormedewerkers. Daarom creëren wij nóg uitdagendere werkruimtes, met tools als zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen, zitballen, ergonomische computermuizen, etc. We zetten hen aan tot beweging en zorgen voor een flow, die hen soepel houdt. Wedden dat nek-, rug- en spierklachten vrijwel onmiddellijk verminderen?

Ergonomische bureaustoelen

Wij zijn onafhankelijke verdeler van ergonomische bureaustoelen voor ieders budget. Bovendien stellen we ze ter plaatse perfect af op het lichaam van de medewerker.

Zit-sta bureaus

Creëer afwisseling in je beweging en zeg vaarwel tegen rug- en nekpijn. Laat je door ons adviseren voor de beste zit-sta bureaus.

Ergonomische computermuizen

Pak schouder- en nekklachten (preventief) aan en ontdek welke wonderen een ergonomische computermuis – en uiteraard een goede houding – kunnen doen.

Bureaustoelen ter plaatse afstellen

Koop je bij ons een bureaustoel? Dan kunnen onze ergocoaches deze ter plaatse installeren en afstellen op het lichaam van de medewerker. Deze service zit ook verwerkt in onze ergotrajecten, maar bieden we ook los hiervan aan.

Ontdek de wereld van werken in optimaal comfort.

Bij Ergo Support gaan design & functionaliteit samen. We werken niet alleen voor de ‘grotere’ klanten, maar ook bijvoorbeeld bij het inrichting van een thuiswerkplek, kan je beroep doen op onze expertise.

De voordelen van ergonomische kantoorinrichting

Het inrichten van een werkomgeving is een uitdagend project waarbij veel komt kijken. Wij denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw werkomgeving er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook functioneel is.

Ergonomie

Design

Productiviteit

Zorg dragen

Waarom ergonomische kantoorinrichting?

Wanneer je werkgerelateerde klachten ervaart, is het belangrijk om ze bij de oorzaak aan te pakken. Misschien kan je deze klachten verwijderen door enkele simpele aanpassingen aan je werkplek? Misschien is jouw werkplek niet voldoende op jou afgestemd? De ergocoaches van Ergo Support brengen dit volledig in kaart met een werkplekanalyse en geven passend advies. Na onze aanpassingen zal je wel degelijk verbeteringen ervaren, dat is onze belofte.

Zij gingen je voor…